Tendințe Imobiliare

Gadget-uri Inteligente pentru Casă: Cum Să-ți Automatizezi Locuința

În momentul în care te muţi într-o casă nouă nu te mai interesează în așa mare măsură mobila, cât gadgeturile ce pot să te ajute să gătești mai bine și mai sănătos  sau aplicaţii ce pot să îţi spună în câteva secunde cum stai cu sănătatea.

Autor:Dinu Ileana

Inovațiile tehnologice și imobiliarele: Cum influențează tehnologia piața imobiliară

Tehnologia a schimbat fundamental modul în care ne cumpărăm și vindem locuințe și ne-a oferit soluții rapide cu ajutorul cărora putem face procesul de tranzacționare mult mai ușor și mai eficient.

Autor:Ahum Dranoel

Dezvoltarea pieței imobiliare în România: tendințe și oportunități

Cu o creștere economică sustenabilă și o dezvoltare rapidă a construcțiilor, România a atras investiții semnificative în sectorul imobiliar.

Autor:Ahum Dranoel

De ce se vând imobilele în 2023 mai repede decât în anii precedenți?

În ultimii ani, piața imobiliară a trecut printr-un proces de schimbare considerabil, iar numărul de tranzacții ale imobilelor au crescut considerabil. Însă, care sunt factorii care au contribuit la creșterea cererii în ceea ce privește numărul de vânzări ale proprietăților imobiliare în 2023 , și cum puteți face ca procesul de cumpărare sau vânzare să fie mai ușor și profitabil pentru dumneavoastră?

Autor:Elena Mina

Ce factori influențează prețul proprietăților imobiliare din România?

Există o serie de factori care influențează prețul proprietăților imobiliare din România. Află care sunt aceștia!

Autor:LAURA ONOFREI

Recomandări

Investiții imobiliare în orașe emergente din România: Oportunități și provocări

România este una dintre cele mai frumoase și interesante țări din Europa, datorită plajelor sale de la Marea Neagră, peisajelor spectaculoase din Munții Carpați și patrimoniului său cultural

Autor:Dinu Ileana

Cum să-ți găsești o proprietate imobiliară care să corespundă nevoilor și bugetului tău?

Cu toții ne dorim să avem parte de un colț de rai, în care să ne refugiem după o zi lungă la muncă sau după 6 laboratoare la facultate.

Autor:Ioana Cișmadu

RECLAMĂ

magic5sidebar.jpeg